23. listopad

Galerie Šantovka

Reference
Obrázek článku

Na jaře tohoto roku jsme měli možnost se podílet s našim dlouhodobým partnerem Cross Zlín a.s. na realizaci nového parkovacího systému CrossPark v Galerii Šantovka.
Toto obchodní centrum se nachází v bezprostřední blízkosti historického centra města Olomouce a patří mezi deset největších obchodních galerií v České republice. Proto disponuje 2000 parkovacími místy pro návštěvníky rozdělené na tři parkovací plochy v rámci budovy a tři parkoviště v bezprostřední blízkosti Galerie Šantovka.

Obrázek článku

Pro pohodlnější parkování a rychlé odbavení je zde návštěvníkům umožněn vjezd i výjezd na základě identifikace platební kartou. Stačí při vjezdu i výjezdu přiložit platební kartu. Kdy u výjezdu je možné touto kartou parkovné rovnou na výjezdovém stojanu uhradit. Po zaplacení je návštěvníkovi umožněn výjezd z parkoviště a svůj doklad si pak může vyzvednou online.

Obrázek článku

Tento způsob snadného parkování je zde umožněn díky našim implementovaným službám PARKUJ RYCHLE a DOKLAD ONLINE, které kromě snadného parkování i snižují náklady na pořízení či provoz obslužných pokladen a tiskáren parkovacích lístků. Což znamená konec hledání mincí, nepořádku nevyužitých parkovacích lístků i daňových dokladů.

Obrázek článku
Obrázek článku

Uhradit parkovné lze samozřejmě i dalšími způsoby, a to pomocí parkovacího lístku a QR kódu. Pro ty návštěvníky, kteří moderním technologiím neholdují, je zde ponechán i tradiční způsob úhrady parkovaného na pěti parkovacích automatech přes námi implementované bezobslužné platební terminály Ingenico Self/2000 či Self/4000. Tyto platební terminály jsme instalovali též do všech 14 vjezdových i výjezdových stojanů.

Obrázek článku

Pokud chystáte obdobný projekt a chcete jej rozšířit o snadné parkování či platbu kartou, jistě nás kontaktujte. Více informací najdete v sekci Parkovací systémy.

Obrázek článku