27. březen

Hybridní prodejny Super zoo

Reference

Také se vám občas stane, že přijdete později domů a zjistíte, že váš domácí mazlíček již nemá nic k snědku? Večerek a restaurací s noční donáškou je hodně, ale kde něco večer sehnat pro svého čtyřnohého přítele? Tuto myšlenku krásně vyřešila společnost Plaček Group svými nonstop 24/7 prodejnami Super zoo.

Obrázek článku

Na konci roku 2023 jsme tak měli možnost společně otevřít první hybridní samoobslužnou prodejnu Super zoo na jižní Moravě. A tak si i Brňané mohou vybrat mezi nákupem během běžné otevírací doby nebo mimo ni, pohodlně kdykoliv po 20. hodině v bezobslužném režimu. 
Navíc mohou k nákupu přizvat i svého zvířecího parťáka. Řetězec Super zoo myslí na všechno a je připraven i na nenadálé situace, kdy může zákazníkovi dojít baterie v telefonu. Takže přímo u bezobslužné pokladny je umístěna i bezkontaktní nabíjecí stanice.

Obrázek článku

K návštěvě samoobslužné prodejny zákazníkům stačí mobilní telefon s bankovní identitou a platební kartou. Možnost bezhotovostních plateb zajistila v prodejně naše společnost SONET member of Payten implementací platební technologie přes ECR2 protokol do řídicího systému samoobslužné pokladny. Zákazník si tak v klidu vybere, co potřebuje, zboží načte čárovým kódem a pak na platebním terminálu Ingenico Lane/3000 nákup snadno bezkontaktně zaplatí. Prostě komfortní, rychlé a bezpečné, jak můžete sami vidět níže ve videu.

S provozovatelem Plaček a acquirerem UniCredit Bank máme již čtyři společné realizace Super zoo. Hybridní prodejny jsme platební technologii vybavili též v Týnu nad Vltavou, Českých Budějovicích, Příbrami a další se chystá tento týden v Uherském Hradišti.

V roce 2024 plánujeme tento koncept rozšířit i do dalších měst,“ uvedl COO a jednatel Plaček Group Luboš Rejchrt s tím, že Českou republikou to ovšem nekončí. Tento rok budeme s Plaček Group otevírat první hybridní samoobslužnou prodejnu na Slovensku, a to v Bratislavě. A už se těšíme, co bude dál. Skupina Plaček je lídr na trhu v oblasti chovatelských potřeb a působí nejen na Slovensku, ale má své prodejny i v Polsku a Lotyšsku.

Obrázek článku

Prostě tato samoobslužná řešení nás baví..., což je vidět na našich různorodých realizacích, jako jsou masomaty, bramboromaty či kytkomaty. 
Naše moderní platební terminály umíme integrovat do jakéhokoliv samoobslužného zařízení. Záleží jen na fantazii a potřebách provozovatele. Navíc je všeobecně známo, že zavedení samoobslužného prodeje nejen ulehčí práci personálu, ale i navyšuje tržby až o 10 %. Pokud nad způsobem samoobslužného prodeje uvažujete či bezobslužné platbomaty dodáváte, stačí nás kontaktovat ve webové podstraně Platbomaty či Vending.

Obrázek článku
Obrázek článku