24. květen

Agora Budapešť

Reference
Obrázek článku

V roce 2021 jsme se podíleli se společností Tritonsystems (Triton Parking Kft.) na realizaci velkého parkovacího systému pro obchodní komplex Agora v Budapešti.
Společnosti s tisíci zaměstnanci tak zde měly možnost si zřídit parkovací místa pro VIP uživatele, zatímco ostatní místa byla poskytnuta pro dynamické parkování návštěvníků komplexu.

Obrázek článku
Obrázek článku

Požadavkem bylo poskytnout nájemcům i návštěvníkům flexibilní parkování s možností hrazení parkovného i bezkontaktně, platební kartou. 
Naše platební technologie byla zaintegrována do inteligentního parkovacího systému ParkIS s dohledovým centrem, který splňoval náročné požadavky provozovatele parkoviště. CAT bezobslužné sady INGENICO zde umožňují na výjezdních stojanech a pokladně akceptaci bezkontaktních, čipových a magnetických karet i nad částku 500 Kč (20 EUR).

Obrázek článku
Obrázek článku

V oboru parkovacích systémů je Tritonsystems našim dlouholetým obchodním partnerem. Je jedním z největších slovenských výrobců, dodavatelů a provozovatelů moderních automatických parkovacích a přístupových systémů. 

Obrázek článku

Kvalitu a flexibilitu těchto systémů potvrzuje řada zákazníků na Slovensku i v zahraničí. Jen za poslední rok jsme společně s Tritonsystems zrealizovali přes deset zajímavých projektů. Za zmínku jistě stojí parkoviště u letiště Poprad či letošní doplnění platební technologie na pokladny parkoviště polyfunkčního komplexu Vienna Gate v Bratislavě. Zajímavá byla i realizace rozšíření parkovacího systému o platbu kartou v prvním nákupním centru v Bratislavě - VIVO! Bratislava (Polus). 
Více informací k integraci platebních terminálů najdete v sekci Parkovací systémy.

Obrázek článku