18. srpen

Inovace bezobslužného hardwaru

Novinka

K udržení technologického náskoku v dnešním neustále se měnícím světě obchodu jsou zapotřebí cílené inovace. Díky nejmodernějším platebním zařízením, tak můžete držet krok s rostoucími požadavky zákazníků, zvyšovat rychlost obsluhy a udržet bezpečnost při zadávání bezhotovostních plateb. 
A tak ani my nestojíme na místě a přinášíme našim zákazníkům i obchodním partnerům dvě nové inovativní řady platebních terminálů od předního výrobce Ingenico.

Ať už působíte v oblasti prodeje, maloobchodu, vendingu, nabíjení elektromobilů, čerpání pohonných hmot, dopravy nebo parkování, námi nabízené bezkontaktní terminály nové řady Open a řady Self jsou navrženy tak, aby zvládly každý scénář bezobslužných plateb. Tyto řady platebních terminálů jsou již označovány jako „TETRA Next Generation“, což znamená, že využívají vyzkoušenou a důvěryhodnou technologii společnosti Ingenico a zároveň optimalizují platby s důrazem na svoji udržitelnost – ekologický design a materiál respektující životní prostředí. 
Tyto platební terminály s výkonnějším procesorem a novým CL modulem jsou uživatelsky přívětivé a odolné proti vlhkosti i vandalismu, a tak jsou určeny pro integrace do všech vnitřních i venkovních samoobslužných zařízeních.

Nová sestava platebních terminálů Self/7000 a Self/8000 je plnohodnotnou náhradou tzv. „velké bezobslužné sady CAT Ingenico“ pro přijímání všech druhů karet i nad 500 Kč (20 / 50 EUR).

Obrázek článku

Je to robustní, ale zároveň kompaktní řešení pro bezobslužný provoz s vyššími nároky na odolnost. Hlavními změnami je zabudování bezkontaktní jednotky pod displej platební jednotky Self/8000. Tímto se sestava zredukovala z původních tří částí pouze na dvě. Primární řídicí jednotkou je čtečka Self/7000 a sekundární jednotkou je PIN Pad s displejem Self/8000. Pokud vám výměnou sestavy platebních terminálů v původním kiosku zůstane otvor po původní čtečce iUC150B, jsme schopni vám dodat záslepku z broušeného nerezu o tloušťce 2 mm. Novou sestavu Self dokážeme dodat ve formátu EVA i ARTEMA. Z hlediska PCI splňuje tento hardware bezpečnostní normu: PCI PTS 6.x.

Nová řada Open představuje novou generaci bezobslužných zařízení pro bezkontaktní platby do 500 Kč (20 / 50 EUR) a splňující náročné požadavky na Open platby.

Obrázek článku

Díky svému elegantnímu kompaktnímu designu lze tyto moduly snadno a nenápadně zabudovat do všech druhů bran, nabíjecích stojanů či dalších samoobslužných zařízení. Obě verze platebního terminálu Open/1500 a Open/2500 mají k dispozici výkonný TETRA procesor s velkým množstvím vnitřní paměti a možnost komunikace přes Ethernet. Samozřejmostí je bezpečnostní norma PCI PTS 5.1.

Více informací o obou řadách platebních terminálů naleznete na našich webových stránkách PaytenPOS v sekci Bezobslužný hardware. Výběrem správného modelu si zajistíte pohodlnou akceptaci kontaktních či bezkontaktních plateb na všech vašich samoobslužných zařízeních.
V případě dotazů či zájmu o nový HW nás kontaktujte na [email protected].