23. únor

Představujeme vám…

Novinka

nový korporátní web SONET

Svět platebních technologií jde neúprosně kupředu, a tak se ani my nezastavujeme.
V průběhu 30 let trvání naší společnosti jsme navázali spolupráci s mnoha obchodními partnery a vstoupili na další zahraniční trhy. Logicky jsme rozšířili i portfolio našich produktů a služeb. Museli jsme tedy začít rozlišovat, která platební řešení jsou vhodná pro banky či velké obchodní partnery, a která pro vás provozovatele samoobslužných zařízení či obchodníky. Aby každý náš zákazník našel jednoduše to své, naši komunikaci jsme logicky rozdělili do dvou přehledných webových prezentací.

První, produktový web PaytenPOS, jsme pro vás vytvořili již před dvěma lety.
Nyní bychom vám rádi představili nové korporátní webové stránky SONET, které nahradili původní webovou prezentaci a nesou nový vizuální styl společnosti, která vás provází světem za platební kartou.

Obrázek článku

Kromě představení naší společnosti, zde naši větší obchodní partneři (banky, acquireři a integrátoři) najdou všechny naše služby a produkty přehledně na jednom místě. Průběžně zde pak mohou vidět nové reference platebních řešení a zajímavé novinky z oblasti platebních technologií. Zhodnoťte sami na www.sonet.cz.