1. říjen

Bezkontaktní mycí centrum IQ WASH

Reference
Obrázek článku

Od října 2021 mají možnost zákazníci bezkontaktního mycího centra IQ WASH v Brně Líšni platit za služby bezkontaktně. Pomocí samoobslužného automatu s bezobslužným platebním terminálem si mohou pořídit žetony či čipové klíče, které pak využijí k čerpaní služeb nonstop mycího centra. 

S majiteli jsme se individuálně dohodli na výhodnějších provozních podmínkách. Předešlá platební technologie byla nahrazena novou a transakce kartou jsou nyní účtovány skrze tuzemského acquirera REVO (Raiffeisenbank).Tato změna pomohla z mnoha důvodů i majiteli centra. Kromě výhodnějších provozních podmínek, získal i kvalitnější servisní síť a výhodnějších transakční poplatky banky.

Obrázek článku

Samoobslužný automat jsme osadili nejrozšířenějším bezobslužným platebním terminálem v ČR - Ingenico iUC180B pro akceptaci karet do 500 Kč (60 EUR). V současné době zde probíhá pilotní provoz, ale již nyní víme, že vše funguje plynule a na platebním terminálu jsou desítky transakcí denně.  
Majitel má do budoucna v plánu toto již frekventované mycí centrum rozšiřovat, takže budou třeba další bezobslužné platební terminály. Není vyloučeno, že se tato technologie rozšíří s tímto partnerem i dále po celé ČR. Tak jak tomu je s našimi stávajícími partnery EUROEKOL, CULEX, TABAS apod. Zde naleznete více informací o propojení bezkontaktních platebních terminálů s mycími centry.

Obrázek článku