21. září

Nabíjecí stanice OlifeEnergy

Reference
Obrázek článku

Nabíjecí stanice OlifeEnergy nelze přehlédnout. Vyznačují se originálním zelenobílým moderním designem a kvalitním zpracováním. Jsou kompletně vyvinuty a vyrobeny v České republice.

Nyní tyto dva designové kousky s čistou energií najdete v areálu hotelu Port na břehu Máchova jezera. Rychlonabíjecí stojany jsou vybaveny dvěma kabely s konektory pro stejnosměrné nabíjení. V pracovním módu „dual“ tedy dokáže DC stanice rychlonabíjet dva elektromobily zároveň.  
Na rozdíl od ostatních, jsou tyto nabíjecí stanice OlifeEnergy již doplněny o možnost bezkontaktních plateb, které zajišťuje námi integrovaný bezkontaktní platební terminál Self/4000. Majiteli elektromobilu stačí pouze přiložit svoji platební kartu, hodinky či chytrý telefon a formou předautorizace tak bezkontaktně uhradit nabití svého vozidla. Naši platební technologii jsme snadno implementovali do platformy OlifeEnergy Cloud, která je dodávána s nabíjecími stanicemi. Platforma slouží pro vzdálený monitoring a správu nabíjecích stanic, a to jak plateb, tak samotného nabíjení elektromobilů. Detaily naleznete ve videu níže.

Jsme rádi, že jsme se na této realizaci mohli podílet. Integrací naší platební technologie do dalšího typu nabíjecích stanic jsme získali zajímavého obchodního partnera – integrátora, se kterým můžeme v této neustále se rozšiřující oblasti Elektromobility růst. A navíc můžeme udělat něco pro přírodu.

Stejně pozitivní názor na naši spolupráci na nabíjecích stojanech OlifeEnergy má i předseda představenstva společnosti Olife Energy, a.s., Miroslav Vejman: „Pro účely hotelu Port bylo potřeba dodat komplexní řešení, které zahrnovalo i platební možnosti přímo u nabíjecí stanice. Spolupráci se společností SONET a jejich integraci platební technologie do našich nabíjecích stanic považujeme za velmi pozitivní krok ke zvýšení uživatelského komfortu. Zpětná vazba od našeho zákazníka je toho jasným důkazem.“ 

Více informací k integraci platebních terminálů do nabíjecích stojanů najdete v sekci Nabíjecí stanice