21. prosinec

McCharity

Případové studie
Obrázek článku

Dáváme dobročinnosti nový rozměr 

Rádi bychom vám představili nově vznikající projekt charitativního kiosku, který jsme vyvinuli na zakázku pro našeho partnera nadačního fondu Dům Ronalda McDonalda a který dává dobročinnosti nový rozměr. 

McCharity neboli charitativní terminál, na kterém bude možné platit bezkontaktní platební kartou, naleznete zatím na McDrive a postupně v každé restauraci McDonald´s. Stačí pouze přiložit platební kartu k charitativnímu kiosku, který již má přednastavenou darovanou částku. Výše daru a účel jsou komunikovány prostřednictvím samolepky připojené k terminálu či vedle stojícího banneru. Takto jednoduše můžete podpořit činnosti a poslání nadačního fondu Dům Ronalda McDonalda.  
 

Obrázek článku

Více o nadačním fondu

Dům Ronalda McDonalda (DRMcD) je nezávislá nezisková organizace, která je součástí celosvětové sítě charitativních organizací s názvem Ronald McDonald House Charities (RMHC). Naším společným posláním je pomáhat rodinám dětí se závažným dlouhodobým onemocněním. Věříme, že přítomnost rodičů v nemocnici, pomáhá dětem k brzkému uzdravení. Z tohoto důvodu po celém světě stavíme domy, které těmto rodinám umožní bezplatný přechodný pobyt v těsné blízkosti nemocnic. V současné době naše organizace funguje ve více než 40 zemích světa a provozuje nejméně 380 domů, další se každoročně otevírají. V České republice staví svůj první Dům Ronalda McDonalda přímo v areálu motolské nemocnice. Dokončen bude na konci roku 2022 a poskytne zázemí až pro 21 rodin.

Obrázek článku

Trvalá spolupráce a zkušenosti 

Naše společnost SONET member of Payten se významně podílela na řešení McCharity. Dodala k tomuto řešení platební technologii a moderní platební terminály. S McDonaldem již spolupracujeme dlouhodobě na různých platebních řešeních, jako jsou například objednávací systémy s možností platby kartou v samotných restauracích McDonald’s. Ani v charitativních projektech nejsme žádní nováčci. Před 2 lety jsme uvedli na trh zajímavý projekt Charity kiosk, který je k vidění v různých kulturních památkách, kostelech a obchodních centrech. Charitativní kiosky tak bezkontaktní formou pomáhají efektivně sbírat peněžité dary na potřebné charitativní organizace nadační instituce. Ze studií totiž jasně vyplývá, že předem určená výše příspěvku spojená s možností platby platební kartou, vede k nárůstu objemu příspěvků až o 30 %. 
V případě zájmu obdobného řešení nás kontaktujte. Více informací o charitativních kioscích naleznete zde

Obrázek článku